____

Werken bij Royal Brinkman

Onze Brinkmannen en Brinkvrouwen hebben passie voor de tuinbouw, zijn enthousiast en gaan er samen voor om successen te behalen. Met onze no-nonsense cultuur en afspraak is afspraak mentaliteit, werken we iedere dag hard om de wereldwijde tuinbouw te verbeteren. We vinden het belangrijk dat iedereen iedere dag weer met plezier naar zijn/haar werk gaat.

Als je bij Royal Brinkman komt werken, heb je de garantie dat je te maken krijgt met collega's met kennis. Zij leiden jou graag op om een expert te worden in jouw vakgebied. Wil je de sfeer proeven? Bekijk dan deze aftermovie van ons Let's meet again festival of die van de Christmas Drive Tru.

.

 

.

 

passie

Passie voor de tuinbouw

 

Iedere medewerker draagt bij aan onze missie om de tuinbouwsector te verbeteren, ze hebben passie voor de tuinbouw. Welke functie jij ook hebt bij Royal Brinkman of hoelang je hier ook werkt, iedereen hoort bij onze familie en kan het verschil maken bij onze klanten in de tuinbouwsector. 

Heb jij ook passie voor de tuinbouw?

We doen het samen

 

Een team, een taak. Iedere medewerker is belangrijk bij Royal Brinkman, maar samen maken we het verschil. We zoeken verbinding met andere afdelingen om samen ons doel te bereiken. 

We zetten ons niet alleen in voor de tuinbouwsector, er wordt ook gedacht aan diverse goede doelen, zoals samen zwemmen voor Stichting ALS en fietsen bij de Ride for the Roses.

Enthousiasme

 

Naast passie voor de tuinbouw, is enthousiasme en plezier in je werk net zo belangrijk! Wij dragen daar graag aan bij.

Zo worden er halfjaarlijkse bedrijfsfeesten georganiseerd, zijn er vrijmibo's en worden de medewerkers op zomerse dagen getrakteerd op een ijsje.

Met jouw enthousiasme naar klanten en collega's haal je een hoop plezier uit je werk!

.

____

Onze waarden

Het is belangrijk dat alle medewerkers dagelijks de externe belofte ‘Let’s improve together’ ook zien als interne ambitie. Onder het motto 'Let’s improve your VIBBS' streven we er, samen met onze medewerkers, naar om onze waarden uit te dragen naar klanten, leveranciers en collega's.
De waarden Verbinder, Innovatief, Betrouwbaar, Behulpzaam en Specialistisch, samen VIBBS, zijn de vaardigheden die Royal Brinkman waardeert en stimuleert onder haar medewerkers. Het zijn waarden die bepalen of je past binnen ons bedrijf als Brinkman of Brinkvrouw. Hoe VIBBS ben jij?

Deze waarden vormen de basis voor alles wat het bedrijf doet en weerspiegelt waar het voor staat, als onderdeel van het Royal Brinkman DNA.  Wij beloven dat we altijd op zoek zijn naar de juiste oplossingen met verbetering als doel. 

Verbinder

 

Door krachten te bundelen en de drive om samen te werken, kijken we vooruit en anticiperen we op toekomstige ontwikkelingen. Wij geloven dat samenwerking leidt tot verbetering en door goede samenwerking kunnen we in de tuinbouwsector het verschil maken.

Als spin in het web koppel je de juiste partijen die elkaar versterken aan elkaar.

Innovatief

 

Onze creativiteit zorgt ervoor dat wij ons altijd aanpassen aan veranderingen en op zoek gaan naar nieuwe oplossingen. 
Heb jij een goed idee? Deel deze en kijk met jouw creativiteit en collega's, klanten of partners naar de mogelijkheden.

 

Betrouwbaar

 

Bij Royal Brinkman geldt afspraak is afspraak. Je weet waar je aan toe bent en je mag duidelijke en volledige communicatie verwachten. 
Net als onze klanten, wij zijn er als zij ons nodig hebben en wanneer zij het belangrijk vinden.

Behulpzaam

 

We willen maximaal ontzorgen en nemen het initiatief om te helpen. We zijn open, toegankelijk en transparant. We helpen elkaar altijd, waar en wanneer dan ook.
Heb jij een vraag aan een van je collega's? De deur staat altijd open, ook die van de CEO. 

Specialistisch

 

Met een dosis ervaring op zak dragen wij onze kennis op een professionele manier uit. Wij hebben ruim 135 jaar ervaring in de tuinbouwsector en begrijpen daardoor de branche als geen ander.

De kennis wordt van collega op collega overgedragen. Het delen van kennis staat bij ons hoog in het vaandel, je bent dé kennispartner voor de klant, leverancier en je collega.