Technische

Projecten

Royal Brinkman

 

 

 

 

Technische Projecten

Royal Brinkman

 

 

 

 

Werk mee aan de tofste projecten binnen de glastuinbouw


Als je bij de afdeling techniek werkt, draag je bij aan datgeen waar Nederland om bekend is; de professionele glastuinbouw. Samen met je collega's ontwerp, ontwikkel en installeren we technische totaal installaties op het gebied van water,- elektra,- en klimaattechniek. Geen uitdaging is ons te groot. Binnen techniek krijg je de kans jezelf te ontwikkelen en te doen waar jij goed in bent. Benieuwd naar de mogelijkheden? Jouw toekomstige collega's vertellen je er meer over in deze video.

Realisaties in het buitenland


Het mooie aan ons vak: het rijkt verder dan Nederland. Al meer dan tientallen jaren leveren we wereldwijd duurzame en innovatieve oplossingen binnen de sector. Wat dat voor jou betekent? Dat hangt af van je rol binnen ons team. Het belangrijkste is dat we onze krachten en kennis bundelen om met elkaar project na project succesvol op te leveren in zowel binnen- als buitenland. 

 

Harde werkers met een dosis humor


Dat is wat je kan verwachten binnen team techniek. We houden van aanpakken, de handen uit de mouwen steken, maar tegelijkertijd ook van een lolletje en een biertje op de vrijdagmiddag. Ben je jong, oud, ervaren of net uit de schoolbanken? We kijken naar je talenten en waarop jij ons team kan aanvullen. "Binnen de afdeling is er een goede mengeling van jong en oud en hebben wij samenwerking, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel staan', aldus Bas Brinkman (Directeur Technical Projects).

Projecten waar we trots op zijn

Krijg een goed beeld van wat we doen middels de volgende drie uitgelichte projecten.

Vacatures binnen techniek

Zie jij jezelf meewerken aan de tofste projecten binnen de glastuinbouw? Binnen Royal Brinkman zijn we momenteel op zoek naar:

 

Maak kennis met team techniek